Njoftim: Lënda MENAXHIMI I RISKUT DHE SIGURIMET

18 Prill, 2018

Njoftohen studentët e drejtimit Banka, Financa dhe Kontabilitet se zëvendësimi i ligjëratës së kaluar bëhet të Premten 20 prill 2018 prej orës 14:00 në sallën B03.

Dr. Gëzim Tosuni