Njoftim-Ditë pushimi

29 Mars, 2024

Të nderuar/a,

Bazuar në Ligjin Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ju njoftojmë se për nder të Festave,  në Universitetin Publik “Kadri Zeka” Gjilan, ditë pushimi do të jenë:

–          E hënë, 1 prill 2024 – Pashkët Katolike

–          E martë, 9 prill 2024 – Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

–          E mërkure, 10 prill 2024 – Bajrami i Madh

 

Urime festat!