Njoftim – Afati për aplikim në Konkursin për angazhimin e personelit akademik

4 Tetor, 2020

Afati për aplikim në Konkursin nr. 01/1182 dt. 24.09.2020 për angazhimin e personelit akademik në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, për semestrin dimëror dhe veror, të vitit akademik 2020/2021, shtyhet edhe për një ditë.

Afati për aplikim në Konkursin për angazhimin e personelit akademik1

Shkarko