Njoftim

14 Dhjetor, 2015

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, të martën më datë 15.12.2015,  në Universitetin “Kadri Zeka” ne Gjilan, në kuadër të  programit “Guest Speaker”, në edicionin e XII-të,  do të merr pjesë  “, Prof.dr.Shinasi Rama, i cili do të mbajë ligjëratë me temën: “Tranzicioni shqiptar ne fund – shekullin XX dhe fillim – shekullin XXI”..

Organizimi do të mbahet në ora 11:00 në sallën A34, kati i III-të.

 

Jeni të mirëseardhur!