Njoftim

13 Prill, 2018

Njoftohen studentet e fakultetit ekonomik, drejtimi banka dhe financa se ligjeratat e parapara per te hënen (16 prill) ne Teori monetare dhe Financa nderkombetare do te mbahen te shtunen (14 prill) sipas ketij orari:

  1. Teoria dhe politika monetare ne B 02 prej 10;30 – 12:00
  2. Financa nderkombetare (gr. I) ne B 02 prej 12:00 – 13:30, dhe

Financa nderkombetare (gr. II) ne B 02 prej 13:30 – 15:00.

 

Profesori i lendes, Lutfi Zharku