Njoftim/ 28 Nëntori ditë pushimi

25 Nëntor, 2016

Njoftim/ 28 Nëntori ditë pushimi

 

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” se për nderë të 28 Nëntorit, Ditës së shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe të Flamurit Kombëtar, Ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Ditës së daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nuk do të punohet ditën e hënë më 28 nëntor 2016.

 

Urime28 Nëntori!

 

 

Me respekt,

Zyra për Informim e UKZ-së