Njoftim

8 Mars, 2018

Njoftohen studentet e vitit te II-te drejtimi banka dhe financa se orari i ligjeratave qe mbahen te haneve eshte si vijon:

– Teoria dhe politika monetare     14:15 – 15:45

– Financa nderkombetare (gr. I)   15:45 – 17:15

– Financa nderkombetare (gr. II)  17:15 – 18:45

 

Profesori i lendes: Lutfi Zharku