Njoftim

3 Prill, 2015

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të festës së Pashkëve Katolike, nuk do të punohet më datë 06 prill 2015.