Njoftim

16 Mars, 2015

Njoftohen studentët e të gjitha njësive akademike  në  Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, se afati për regjistrimin e semestrit veror për vitin akademik 2014/2015 fillon më datë,16.03.2015 dhe përfundon më 27.03.2015

Regjistrimi bëhet në fakultetet përkatëse.