Njoftim

16 Shkurt, 2015

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të 7 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës,  më  datë 17 shkurt 2015, e martë, nuk do të punohet.

Urime!