Njoftim

31 Dhjetor, 2014

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të Festës së Vitit të Ri 2015, nuk do të punohet më 01/02 Janar.

Ju dëshirojmë shëndet, fat dhe suksese të mëtutjeshme!
Me respekt,
Sekretari i Përgjithshëm
Mr sc. Vaxhid Sadriu