Njoftim

18 Nëntor, 2014

Njoftohen studentët e vitit të II (dytë) dhe studentët të cilët përsëritin vitin në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, se regjistrimi i semestrit dimëror do të bëhet nga data 19.11.2014 deri më 28.11.2014.

Fletëpagesa shkarkohet nga programi SEMS, në linkun: http://notimigjl.uni-pr.edu

 

Njoftimin mund ta shihni në dokumentin e bashkangjitur më poshtë: