Njoftim/ 17 Shkurti ditë pushimi

16 Shkurt, 2017

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu, 60000, Gjilan, Kosovë

uni-gjilan.net    tel: 0280390112

  

Njoftim/ 17 Shkurti ditë pushimi

 

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan se për nderë të 9 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës,  më  datë 17 shkurt 2017, të premten, nuk do të punohet. Me këtë rast menaxhmenti i UKZ-së uron të gjithë qytetarët e Kosovës për këtë ditë gëzimi dhe lumturie për ne.

 

Gëzuar Ditën e Pavarësisë dhe Zoti e bekoftë Kosovën dhe qytetarët e saj!

 

 

Me respekt,

Zyra për Informim e UKZ-së