Njoftim

3 Tetor, 2014

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të festës së Kurban Bajramit (Bajramit të Vogël),  më  datë 06 tetor 2014, e hënë, nuk do të punohet.

 

Të gjithë besimtarëve mysliman, urime festa!