Njoftim

24 Dhjetor, 2015

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, ju njoftojmë se të premten më datë 25.12.2015, nuk do të punohet për nder të Krishtlindjeve.

 

 Me respekt,

Zyra për Informim e UKZ-së