Në Universitetin “Kadri Zeka” , më 02.05.2019, mbahet proces i rregullt mësimor, pavarësisht zgjedhjeve studentore

30 Prill, 2019

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan njofton të gjithë Studentët, stafin Akademik dhe Administrativ, se pavarësisht zgjedhjeve studentore që do të  mbahen ditën e enjte, më 02.05.2019, mbahet proces i rregullt mësimor.