Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” organizohet debat publik për projektligjin e Arsimit të Lartë

29 Maj, 2015

Ju informoje se me propozimin e Ministrit  të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami, ne Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, më 02.06.2015 do të organizohet debat publik për projektligjin e Arsimit të Lartë dhe për Projektligjin për Profesionet e Rregulluara.

Vendi:Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka”, ora 13:00,salla e konferencave,kati III-të