Mundësi trajnimi nga GIZ dhe ADEC

25 Janar, 2019
Organizata  ADEC (Action for Development and Empowerment of Communities),  në bashkëpunim me GIZ, organizon trajnime falas për studentët  në fushën e Zhvillimit Personal me qëllim të ngritjes së kapaciteteve dhe përgaditjes për qasjen në tregun e punës në Kosovë.
Linkun për aplikim mund ta gjeni këtu: https://docs.google.com/…/1LK8sWTFIr2KqxaqzHq9wpxXsxW…/edit…
Ju lutem, kontaktoni për cdo informatë tjetër;
Dafina Turkeshi Ballanca
Director / Drejtuese 
+38649706700
[email protected]