Rektorit Bajram Kosumi i jepet çmimi “Idriz Seferi” nga Kryetari Lutfi Haziri

15 Qershor, 2020

Në kuadër të shënimit të ditëve të çlirimit të Gjilanit, Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, i ka ndarë çmimin “Idriz Seferi” Rektorit të Universitetit të Gjilanit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi, në nderim të kontributit të dhënë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Në vazhdim keni fjalën falënderuese të rektorit, Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi me rastin e marrjes së Çmimit “Idriz Seferi” nga kryetari i Komunës së  Gjilanit, z. Lutfi Haziri.

Fjala e Rektorit per Cmimin Idriz Seferi (1)