Më 15 dhjetor 2022 mbahet Dita Informuese për projektet dhe bursat e Programit Erasmus+

14 Dhjetor, 2022

Të nderuar,

ftoheni të merrni pjesë në Ditën Informuese që mbahet më 15 dhjetor 2022 në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, lidhur me projektet dhe bursat e Programit Erasmus+.

Ky organizim mbahet në sallën A34 ora 10:00.