MASHT ka hapur konkurs për ndarje të bursave për studentët e Universiteteve Publike për vitin akademik 2016- 2017

14 Tetor, 2016

Në attachment mund ta gjeni konkursin dhe formularin e aplikimit për bursa 2016-2017 nga MASHT pë studentët që janë në Universitet publike