Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për vitin akademik 2015/2016 në Universitetin “Kadri Zeka”

16 Korrik, 2015

Me poshtë gjeni listat e kandidatëve per secilin program të studimeve në fakultetin përkatës në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan.

Provimi pranues do të mbahet diten e hënë me datë 20.07.2015.