Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2018/2019

19 Korrik, 2018

Me poshtë gjeni listat e kandidatëve për secilin program të studimeve në fakultetin përkatës në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan.

Provimi pranues do të mbahet ditën e premte me datë 20.07.2018.

Edukim, Fillor. 20.07.2018

Shkarko

Edukim Parashkollor. 20.07.2018

Shkarko

Juridik, 20.7.2018

Shkarko

Ekonomik, Banka, financa dhe kontabilitet, 20.7.2018

Shkarko

Ekonomik, Menaxhment, 20.7.2018

Shkarko

Ekonomik, Marketing, 20.7.2018

Shkarko

Shkenca kompjuterike, 20.7.2018

Shkarko