Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve në afatin e dytë plotësues në Programin Master “E-Qeverisja” në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021

13 Nëntor, 2020

Më poshtë gjeni listën e kandidatëve për studentë në programin Master – E-Qeverisja në Universitetin Publik “Kadri Zeka”.

Provimi pranues do të mbahet ditën të Hënën me datë 16.11.2020,  në ora 11:00, salla A01;

Suksese në Provim pranues!

Lista e kandidateve per provim pranues

Shkarko