Libri ELECTORAL SYSTEMS SOUTHEAST EUROPE i Porf. Asoc. Dr. Sadik Haxhiu botohet në gjuhën angleze

19 Qershor, 2020

Shtëpia botuese “LAMBERT Academic Publishing” në Riga të Letonisë, ka botuar  në gjuhën angleze librin me titullin: ELECTORAL SYSTEMS SOUTHEAST EUROPE të autorëve: Prof. Asoc. Dr. Sadik Haxhiu dhe Prof. Ass. Dr. Arbresha Meha.

Libri është një studim i thellë i Sistemeve elektorale në Evropën Juglindore. Ai  ka marrë një vlerësim të lartë nga redaksia e botimeve e shtëpisë botuese “LAMBERT Academic Publishing”.

Libri ka 321 faqe dhe mund ta gjeni në libraritë kryesore elektronike në botë si: Amazona.com si dhe në të gjitha libraritë kryesore elektronike në Evropë.

Çmimi i librit në shitje elektronike është 87.90 Euro.