Letër mbështetëse për Kryetarin e Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri dhe qytetarët e saj mbi situatën e krijuar nga përhapja e virusit COVID-19

24 Mars, 2020

Rektori i Universitetit ”Kadri Zeka” në Gjilan, Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi, i ka dërguar letër mbështetëse Kryetarit të Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri dhe qytetarëve të saj mbi situatën e krijuar së fundmi në  komunë nga përhapja e virusit COVID-19.

Letër mbështetëse për Kryetarin e Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri dhe qytetarët e saj mbi situatën e krijuar nga përhapja e virusit COVID-19