Konkurs për praktikë në Raifaissen Bank

26 Prill, 2018

Raiffeisen  Bank fton studentët e Universitetit “Kadri Zeka” të konkurojnë, në mënyrë që të kemi sa më shumë mundësi të përzgjedhjes së studentëve më të mirë për praktikë që është në interes të përbashkët.

Konkursi do të hapet më 30 prill 2018 dhe do të jetë i hapur deri më 21 maj 2018. Aplikimi mund të bëhet duke përdorur sistemin online përmes web-faqes:  recruit.raiffeisen-kosovo.com/Internship

Të bashkangjitur gjeni shpalljen me kriteret për aplikim.

Raiffeisener_Programi_Praktikes

Shkarko