Konkurs për mundësi praktike me pagese dhe punësimi në kompaninë “Albimi LTD” SH.P.K.

29 Mars, 2024

Kompania: “Albimi LTD” SH.P.K., me seli në Gjilan, e cila merret me zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e biçikletave në tregun vendor dhe ndërkombëtar me brendin e mirënjohur: PILOT BIKE, aktualisht ofron mundësi Praktike me Pagese dhe Punësimi   me orar të plotë, për pozitat si në vijim:

  1. Praktikant në Departamentin Ligjor (1 pozitë);
  2. Praktikant në Departamentin e Dizajnit (1 pozitë);
  3. Praktikant në Departamentin e Financave (1 pozitë);
  4. Praktikant Inxhinier i Makinerisë (1 pozitë);
  5. Praktikant Asistent për Eksport (1 pozitë);
  6. Praktikant Agjent i Shitjes (2 pozita);
  7. Shofer (2 pozita);
  8. Praktikant teknik (3 pozita).
  9. Punëtorë Sigurim (1 pozitë);

Kandidatët e interesuar për aplikim mund të kontaktojnë në e-mail adresën: [email protected]

Aplikimi mbetet i hapur deri më datë: 05.04.2024.