Konkurs për bursa të studentëve nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it, Fakultetin Ndërkombëtar “City College”, 2016-17

3 Qershor, 2016

Ministria  e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës, në bashkëpunim me Fakultetin  Ndërkombëtar “CITY College” i Universitetit të Sheffield-it , ofrojnë gjashtëdhjetë e dy (62) bursa për studentët nga Kosova për studime Universitare (Bachelor), pasuniversitare (Master – me orar të plotë), MBA (me orar jo të plotë) dhe Doktoratë (me orar të plotë/me orar jo të plotë) (viti i pranimit: 2016-2017).