KD ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën janë miratuar tri rregullore

2 Dhjetor, 2020

Këshilli Drejtues i Universitetit Publik  “Kadri Zeka” në Gjilan, udhëhequr nga kryesuesi MSc. Ibrahim Kosumi, në mbledhjen e mbajtur më 01.12.2020 në Gjilan ka miratuar tri  Rregullore.

Rregulloren për mbikëqyrjen dhe zbatimin të Planit Strategjik;

Rregulloren për Veprimtari kërkimore – shkencore;

Rregulloren për Angazhimin e Studentëve të UKZ-së në punë praktike në administratën e UKZ-së.