Ju mirëpresim të bashkoheni me ne në Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024

11 Qershor, 2024

Universiteti Publik “Kadri Zeka” ju fton në Konferencën e 3-të Vjetore Ndërkombëtare me temë “Trendet dhe Sfidat në Zhvillimin e Shoqërisë Bashkëkohore,” e cila do të mbahet të enjten dhe të premten, më 13/14 qershor 2024 në ambientet e Universitetit.

Hapja e konferencës fillon në ora 11:00.

Konferenca UKZ AC 2024 ofron mundësinë për pjesëmarrje me prezantime të rezultateve të hulumtimit në një nga 5 seksionet e saj:

Kjo konferencë dyditore shërben si një vend takimi dhe platformë për studiues, mësues edukatorë dhe politikëbërës nga rajoni dhe e gjithë bota. Ajo kombinon shënimet kryesore frymëzuese dhe një shumëllojshmëri të gjerë të punimeve mbi kërkimin dhe praktikën në fusha të ndryshme, duke përfshirë informatikën, matematikën, arsimin, drejtësinë dhe ekonominë. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin pjesë në sesione aktive pune në një atmosferë stimuluese dhe miqësore.

Mos e humbisni mundësinë për të diskutuar dhe ndarë ide mbi sfidat dhe trendet aktuale në zhvillimin e shoqërisë bashkëkohore.

Ju mirëpresim!

Shih: Programi i Konferencës së Tretë Vjetore UKZ AC 2024