Hapet afati për vendosje të notave

24 Janar, 2020

Njoftohet stafi akademik dhe studentët e Universitetit “Kadri Zeka” se Afati për vendosje të notave, për afatin e janarit 2019/2020, do të jetë i hapur deri me datën 20.02.2020.