GAP hap thirrjen për punësim të studentëve

24 Nëntor, 2021

GAP-Kosove është një kompani serioze jo vetëm në Kosovë por edhe më gjërë, e cila merret me përpunimin dhe prodhimin e qelqit dhe të gjithë aksesorëve për prodhime nga alumini dhe plastika.

Kompania GAP Kosovë, me zyrat e saja administrative në  Gjilan, kërkon të punësojë studentë me ambicie profesionale.

– Një Menaxher Shitje

– Dy administratore

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të në e-mail adresën: [email protected], Lulzim Rashiti –  Koordinator i Zyrës së Karrierës dhe Koordinator me Bordin Industrial, bizneset dhe Institucionet shtetërore për praktikën e studentëve dhe bashkëpunimeve të tjera.