FTESË/UKZ DO TË SHËNOJË FESTAT E NËNTORIT

24 Nëntor, 2022

Të nderuar,

Për nder të  28 Nëntorit,  Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe të Flamurit Kombëtar, Ditëlindjen e Komandantit Legjendar Adem Jasharit dhe Ditën e daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Universitetit Publik ”Kadri Zeka” në Gjilan do të shënoj këtë datë të krenarisë kombëtare.

Ftoheni të merrni pjesë në organizimin tonë, i cili do të mbahet të premten, më 25 nëntor 2022, në ora 11:30, në sallën A34.

Urime!