FTESË/LIGAT UNIVERSITARE

20 Shkurt, 2020

Të Nderuar,

Federata e Sporteve Universitare të Kosovës, me 05 Mars 2020, starton me ligat Universitare për të gjithë studentët / studentet e Republikës së Kosovës.

Ligat Universitare këtë vit do të organizohen në këto tri sporte si: futsal për meshkujt, volejboll për vajzat, dhe ping-pong për të dy gjinit.

Organizimi i garave në këto sporte do të zgjas 3 muaj. Ekipet fitues dhe vendet e dyta nga këto tri sporte do të jenë pjesmarrëse në finalet kombëtare në shtetin e Shqipëris me 7 -11 Qershor 2020.

Ju ftojm të formoni ekipin / ekipet në këto sporte. Koha e paraqitjes së ekipeve është 10 ditë, respektivisht deri më 27.02.2020. Paraqitja e ekipit pjesmarrës të bëhet përmes emailit në [email protected]

Në linkun më poshtë mund të gjeni aplikimin për ekipet pjesëmarrese të këtyre ligave:

https://fsunk-kos.org/