FTESË/ UKZ organizon prezantimin e rezultateve të hulumtimit “Identifikimi i fëmijëve me nevoja të veçanta në anamoravë”

9 Janar, 2018

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu pn., 60000, Gjilan, Republika e Kosovës

uni-gjilan.net    tel: 0280390112

__________________________________________________________________________________________________

  FTESË/ UKZ organizon prezantimin e rezultateve të hulumtimit  “Identifikimi i fëmijëve me nevoja të veçanta në anamoravë”

 Ju njoftojmë se të enjten me 11.01.2018, në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan,  mbahet prezantimi i rezultateve të hulumtimit  me temën, “Identifikimi i fëmijëve me nevoja të veçanta në anamoravë”, organizuar nga Fakulteti i Edukimit i UKZ-së.

I pranishëm do të jetë  Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z. Shyqyri Bytyqi dhe përfaqësues të ambasadave të akredituara në Kosovë.

 

Organizimi do të mbahet në orën 11:00 në sallën A34.

 

 Me respekt,

Zyra për informim