Ftesë – Prof.Dr. ADEM TAMO do të mbajë ligjëratë me temën: “Vlerësimi objektiv dhe pandershmëria akademike – kopjimi”.

10 Maj, 2016

FTESË

 

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker” të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan. I ftuar është Prof.Dr. ADEM TAMO i cili do të mbajë ligjëratë me temën: “Vlerësimi objektiv dhe pandershmëria akademike – kopjimi”.

Organizimi do të mbahet të enjten më 12 Maj 2016, në ora 15:00 në sallën A34, kati i III-të.

 

 

 

Ju mirëpresim!