Ftesë për trajnim – seksionin për media, Misioni i OSBE-së në Kosovë

17 Tetor, 2018

Te nderuar student të Fakultetit Juridik

Seksionin për media, Misioni i OSBE-së në Kosovë organizon mbajtjen e trajnimit se si të raportohet nga gjykata.

Aktivitetin do të mbahet në gjykatat themelore në Pejë, Prizren dhe Gjilan.

Andaj, ju që keni dëshirë  të merrni pjesë, aplikoni në thirrjen që e keni të bashkangjitur si dokument.

Po ashtu në sirtar gjeni edhe rendin e ditës.

Open Call for participation to the training on court reporting Alb

2018-09-21 Cleared Agenda Moot court reporting (2).Alb

 

Shkarko