FTESË PËR PROMOVIM LIBRI

5 Shkurt, 2020

Te nderuar,

Ju ftojmë në promovimin e librit monografik me titull:

SIGURIA KOLEKTIVE DHE DILEMAT RRETH INTERVENIMIT HUMANITAR NDËRKOMBËTAR  (Mësime të nxjerra nga rasti i Kosovës)

NGA PROF. ASS. DR. DUKAGJIN LEKA, PROFESOR PRANË FAKULTETIT JURIDIK TË UNIVERSITETIT “KADRI ZEKA” .

Organizimi do të mbahet të premten, 7 Shkurt 2020, në ora 11:00, Salla A34 – Universiteti “Kadri Zeka” Gjilan.

Ju mirëpresim!