Ftesë për programin “Guest Speaker” – Kryetari i Dhomës së Lartë të Parlamentit të Gjenevës Leyvraz ERIC

3 Gusht, 2017

Ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker” të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

I ftuar  është Leyvraz ERIC, Kryetar i Dhomës së Lartë të Parlamentit të Gjenevës – Zvicër, i cili do të mbajë ligjëratë me temën: “Diplomacia Parlamentare në Republikën dhe Kantonin e Gjenevës”.

Organizimi do të mbahet të premten më 04 Gusht 2017, në ora 14:00 në sallën A34.

Ju mirëpresim!