Ftesë për pjesëmarrje në workshopin e ONU për Pedagogji Ligjore

14 Mars, 2019

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në punëtorinë “Pedagogjia  Ligjore”.

Punëtoria  “Pedagogjia  Ligjore”  do të mbahet me stafin akademik të Fakultetit Juridikut në Universitetin “Kadri Zeka”  më 25 dhe 26 mars 2019, në sallën A34 duke filluar në ora 10:00.

Punëtoria organizohet nga Ohio Northern University – ONU në bashkëpunim me Universitetin “Kadri  Zeka” dhe financohet nga Departamenti  Amerikan i shtetit, Byroja për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL).

Konfirmimi duhet të bëhet  tek  zyrtarja për marrëdhënie me jashtë, Luljete Berisha në e-mailin: [email protected]

Bashkëngjitur  mund të gjeni agjendën.

March 2019 Workshops Schedule (1)