Ftesë për pjesëmarrje në Sesionin informues mbi Veprimet e Currie Marie Sklodowska (Rrjetet e doktoratës / Shkëmbimet e stafit)

14 Tetor, 2022

Në cilësinë e Pikës Kombëtare të Kontaktit për Horizon Europe MSCA për Kosovë, ju ftoj të merrni pjesë në sesionin informues të organizuar në bashkëpunim me European Research Executive Agency (REA).  Ky sesion do të mbahet në sallën e madhe të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.  Sesioni i parë informues do të përfshijë informata për mundësitë për grante dhe bursa për Shkëmbime të Stafit (Staff Exchanges).

Jeni të mirëpritur për t’u njohur më hollësisht me këtë thirrje të programit MSCA, pjesë e Horizon Europe.

Për të marrë pjesë, luteni ta ndiqni vegzën e mëposhtme dhe ta konfirmoni pjesëmarrjen me biletë (falas).

https://www.eventbrite.co.uk/e/info-session-on-msca-staff-exchanges-tickets-441487189067

Sesioni informues mbahet nga një ekspert i REA-s në gjuhën angleze.

Shih agjendënPreliminary agenda