Ftesë për ligjeratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker”

24 Mars, 2017

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu pn., 60000, Gjilan, Republika e Kosovës

uni-gjilan.net    tel: 0280390112

____________________________________________________________________

 

 

FTESË

 

 

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker” të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan. I ftuar  është: Zëvendëskryeministër i Qeverisë së Republikës së Kosovës z. Ramiz Kelmendi, i cili do të mbajë  ligjëratë me temën: “Rrugëtimi i suksesshëm i një biznesmeni, motivimi për studentët”.

 

Organizimi do të mbahet të hënën më 27 Mars 2017, në ora 12:00 në sallën A34.

 

 

JU MIRËPRESIM!