Ftesë për Kongresin e XV Gjermano-Turk

28 Maj, 2021

Universiteti “Kadri Zeka”ka marrë një ftesë për pjesëmarrje në Kongresin Gjermanistik Ndërkombëtar, si antare e Shoqatës së Universiteteve Ballkanike.

Andaj ju  ftojmë në Kongresi e XV. Gjermanistik Ndërkombëtar Turk, i cili do të organizohet nga Universiteti Trakya në 30 Shtator dhe 2 Tetor 2021.

Kongresi gjermanistik, i cili do të organizohet nga Universiteti Trakya në 30 Shtator dhe 2 tetor 2021 do të mbahet Online nën kujdesin e Departamentit të Gjuhës dhe Edukimit Gjerman në Trakya, fakultetit të Edukimit Universitar  nën temën “Gjuha dhe shkrimi në proces i Transformimit Dixhital “në bashkëpunim me Shoqatën e Gjermanëve.

UKZ është mirënjohëse të gjithë partnerëve të saj, te cilët ditë e më shumë po japin kontributin e tyre që ne të ngritemi si institucion por edhe si shoqëri.

Invitation (1)