Ftesë nga anëtarët e ELFA – Panairi Virtual LLM i LSGL

24 Shkurt, 2021

Të nderuar,

Miqtë tanë nga Shkolla Juridike e Universitetit Koç dëshirojnë të ju njoftojnë në lidhje me Panairin e parë LSGL Virtual LLM dhe të ju ftojnë të gjithë studentët e Anëtarëve të ELFA, anëtarë i së cilës është edhe Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, të marrin pjesë. Panairi Virtual LLM i LSGL synon të lidhë studentët drejtpërdrejt me përfaqësuesit e shkollave juridike nga 19 vende të ndryshme dhe të rrisë ndërgjegjësimin për mundësitë e LLM në të gjithë botën.

 

Për detaje dhe regjistrim ju lutem vizitoni linkun: https://lawschoolsgloballeague.com/lsgl-virtual-llm-fair/

LSGL LLM Fair