FTESË / Ligjëratë në kuadër të programit “Guest Speaker”

28 Shkurt, 2017

FTESË / Ligjëratë në kuadër të programit “Guest Speaker”

    UNIVERSITETI I GJILANIT “KADRI ZEKA”UNIVERSITY

    Zija Shemsiu, 60000, Gjilan, Kosovë

    uni-gjilan.net    tel: 0280390112

  FTESË

 

 

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker” të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan. I ftuar  është: Prof. Dr. ANTON NIKË BERISHA, Universiteti i Kalabrisë – ITALI, i cili do të mbajë  ligjëratë me temën: “Letërsia Arbëreshe”.

Organizimi do të mbahet të enjten më 02 Mars 2017, në ora 12:00 në sallën A34.

 

 

 

Ju mirëpresim!