Studentetët e UKZ krijojnë espozitë virtuale

11 Qershor, 2020
Studentët e Fakultetit të Edukimit programi Fillor në Universitetin ”Kadri Zeka” në Gjilan,  kanë krijuar një espozitë virtuale.
 
Ata  krijimet e tyre i kane realizuar nën mbikqyrjen e profesorit Ahmet Ibrahimi dhe asistentes Shkurte Ramushi, gjatë kësaj kohe të virusit COVID-19.
 
Ju ftojmë të ndiqni espozitën në vazhdim.