Ceremonia e Diplomimit – Ditë e rëndësishme për Universitetin “Kadri Zeka”

27 Tetor, 2017

Të nderuar, Universiteti “Kadri Zeka”  mbanë Ceremoninë e Parë të Diplomimit të Studentëve.

Ju ftojmë të  merrni pjesë   në këtë organizim të veçantë, ngjarje kjo që  finalizon angazhimin universitar dhe një nga momentet më të veçanta në jetën e çdo studenti.

Ceremoninë madhështore do të zhvillohet në Hallën e Sporteve “Bashkim Selishta” në Gjilan, në orën 12:00.

 

Ju mirëpresim!