BURSA FULBRIGHT PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020

16 Mars, 2018

Eshtë  hapur konkursi për pjesëmarrje në programin Fulbright të studentëve, i projektuar per studentët hulumtues dhe studimet master në Shtetet e Bashkuara, për vitin akademik 2019  – 2020.

Të kualifikuar për të aplikuar janë kandidatët që kanë përfunduar arsimin e lartë ose janë regjistruar në studime pasuniversitare. 

Inkurajoheni të aplikoni për programin prestigjioz të studentëve të huaj Fulbright, i cili siguron financim për një diplomë dyvjeçare në Shtetet e Bashkuara.

Për më shumë informacion rreth Programit të Studentëve të Huaj Fulbright, duke përfshirë kërkesat dhe udhëzimet e aplikantit, ju lutemi shikoni faqen tonë në:

https://goo.gl/PsKVEZ

Afati i fundit për aplikim është 31 maj 2018.