BKT ka hapur konkurs për Pozitën Asistent Auditor

10 Shkurt, 2023

Përshëndetje të nderuar studentë,

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Universiteti Publik “Kadri Zeka” me Bizneset, ju lutem gjeni bashkangjitur konkursin për pozitën Assistent Auditor në Departamentin e Auditimit të Brendshëm në BKT Kosovë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes linkut që e gjeni më poshtë.

Për çfarëdo paqartësie mund të  kontaktoni Prof. Ass. Dr. Lulzim Rashiti – Kordinator në ralacion me bizneset dhe praktika të  studentëve:[email protected]

https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/

 

Keni të bashkangjitur edhe dokumentin për më shumë informata:Assistant Auditor.